• Ново
IKER 【2021 Нова верзија】 Стони Льдогенератор, 2 у 1 Льдогенератор и бритвенная машина-33lbs/24Х, 12 Коцкице леда Метака за 10 минута, Компактни Ручни Грумен Льдогенератор са ?

IKER 【2021 Нова верзија】 Стони Льдогенератор, 2 у 1 Льдогенератор и бритвенная машина-33lbs/24Х, 12 Коцкице

RSD 19.92

Сума
Доступан

????【Ефикасан компресор-низак ниво буке】 : Льдогенератор nugget је опремљен веома ефикасан компресор, који не само да је одличан за опуштање, али и не производи превише буке током припреме леда.Само 10 минута може да се произведе 12 ком укусних коцке леда, можете да урадите у било ком тренутку.Дренажное рупа налази на дну льдогенератора за погодности одржавања и чишћења.Његова функција уштеде енергије, времена и простора ће вам донети веома драгоцено искуство. ????【Брзо и ефикасно израда леда и бријање леда】 : Ова машина за лед може да произведе око 33 килограма леда у дан.Кликните на дугме, а затим добити метка лед, тамо је уграђена кутија дробилице леда, ставите у њу коцкице леда, кликните на дугме, а затим добити бритый лед.Он аутоматски ће престати да раде лед на ниском нивоу воде/пуном леда, тако да не морате да бринете да је повредится или переполнится, када га користите. ????【Full Ице & Low Water Интеллигент Protection】 : Наш бритый льдогенератор опремљен индикатори ниског водостаја и потпуне леда. ????【Супер једноставан за коришћење】 : не захтева инсталацију, само додајте воду, можете да изаберете ручно или аутоматски додати воду (веза са текућом цеви, машина за лед, такође је опремљен водом филтера, можете да га инсталирате са текућом цеви).Сва питања, молимо вас да проверите видео (Финест ице & Греат shaved ице-IKER 2 in 1 Ице Макер Update) на нашој страни.Не само да је компресор ради дробљени льдогенератор троше мало енергије, али и да постоји рециркуляционный резервоар за воду льдогенератора, који неће изазвати отпадних вода.????【Је нов и јединствен 2 у 1 колима леда & бритве леда】 : Наш преносни творац леда је нов и јединствен 2 у 1 колима леда са дробилкой на тржишту. Препоручује се да сачувате коцкице леда у фрижидеру, да су остали замрзнути. После кувања леда, молим вас, уживајте у коцкице леда у најкраћем могућем року у случају топљења.Он укључује у себе кашичицу за лед, шољу и съемную корпу за лед, тако да се лед-то је лако поветарац, савршено одговара за ових врелих летњих дана.

Свойства

Купци такође бирају

Машина творца леда нерђајућег челика Mahcine леда АДТ под контра Freestanding комерцијално за куће/кухиња/канцеларије/ресторана/адвокатске

Одвојено стоји льдогенератор се може лако поставити било где у вашем дому, шпајз или ресторана 【Сверхм�

RSD 21.68