• Ново
NBEADS 500 комада Сребрна Боја Тибетански Стил Легура Кабл Завршава, Глина-Стилизован Рајсфершлус Огрлица Кабл Четком Крај Поклопци Кожне Траке Копчом Савет за ДИИ Kumihi

NBEADS 500 комада Сребрна Боја Тибетански Стил Легура Кабл Завршава, Глина-Стилизован Рајсфершлус Огрлица

RSD 10.95

Сума
Доступан

Вез Крст Пакет укључено око 500 ком. легура кабл завршава.Величина : око 10 мм у дужину, 4 мм у ширину, унутрашњи пречник око 2 mm, отвор : 2 мм. ЈЕДНОСТАВАН ЗА КОРИШЋЕЊЕ - ови крајеви су идеални за употребу са кожом или другим кабл.Једноставно нанесите лепак на унутрашњу страну, убаците крај кожаного или другог кабла и пустите да се осуши.ПОГОДАН ЗА употребу са сатен каблом, коже, коноплей, вештачке коже или замшевым чипке, да направи лепу огрлицу или наруквицу.ВЕОМА ИЗДРЖЉИВ-Ове крајеве кабла тибетанског стилу направљени од сребрне металне легуре и да у потпуности садрже олово и кадмијум, они су сигурнији и издржљива.ВЕОМА ИЗДРЖЉИВ-Ове крајеве кабла тибетанског стилу направљени од сребрне металне легуре и да у потпуности садрже олово и кадмијум, они су сигурнији и издржљива.Ови крајеви су идеални за употребу са кожом или другим кабл.Једноставно нанесите лепак на унутрашњу страну, убаците крај кожаного или другог кабла и пустите да се осуши.Користите их на крају кабла, то може да кабл буде не више од нормалног.

Свойства

Material:
Alloy
Color:
Silver
Size:
about 10mm long, 4mm wide, the inner diameter is about 2mm, hole
Priced per 500pcs :
Please feel free to contact us if there is any quality problem. :
Due to lighting effects, monitor's brightness / contrast settings there could be some slight differences in the color tone of the pictures and the actual item. :
Product in the picture may look larger than the actual, Please pay attention to sizes. :

Купци такође бирају