• Ново
Homyl 4 Боце Пића Дозатор,Зидни Ротирајући Млазни Бар Батлер,Алкохол, Пиво Коктел Ударац Дозатор Ротирајући Држач Флаша Дозатор за Октоберфест Пића

Homyl 4 Боце Пића Дозатор,Зидни Ротирајући Млазни Бар Батлер,Алкохол, Пиво Коктел Ударац Дозатор Ротирајући

RSD 55.98

Сума
Доступан

Због разлике између различитих монитора слика не може да одражава стварни боја производа. * Јединствени дизајн : он може бити инсталиран на зиду или на полици и будите сигурни да ће додати карактер сваком бару или кухињи.Опис : - Уради сам свој сопствени стил вина : 4 боце ротирајући дозатор пића специјално дизајниран за мешање различитих пића, омогућава да се лако дистрибуира различите врсте пића са једноставним окретањем вентила, да раде и да уживају у својим укусно коктел или пића код куће. * Издржљив и дуготрајан : Направљена од висококвалитетне легуре алуминијума са огледало финиш, издржљив и дуготрајан за дуготрајну употребу, једноставан и модеран изглед славине алкохола боце додаје симпатичан алат barware у свој дом. - Издржљив и дуготрајан : Направљена од висококвалитетне легуре алуминијума са огледало финиш, издржљив и дуготрајан за дуготрајну употребу, једноставан и модеран изглед славине за боце са алкохолом додаје симпатичан алат barware у свој дом.* Ротирајући дозатор пића : Карактеристике са ротирајућим станд овај дозатор носиоца вина може да се користи за брзо и лако мешање коктела.Ви ћете имати пријатно искуство куповине и добићете квалитетне производе и услуге, одговарајуће политике компаније.

Свойства

- Material:
Aluminum Alloy and Plastic
Size Chart:
Total Length:
52cm/20.47inch
Package Includes:
1 Piece4 Bottle Stand Drinks Dispenser :
1. Please allow slightly error due to manual measurement. :
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :
3. Wish you a wonderful on-line shopping! :
Choose all you need in our store. You will have a nice purchase experience and get quality products and service corresponding to the policy of . :

Купци такође бирају