• Ново
[Kent] Краљевски | ПРО Гентле Action Софт Eco Friendly четкица за зубе за осетљиве зубе, десни за одрасле и тинејџере - 12ШТ (Про-Софт)

[Kent] Краљевски | ПРО Гентле Action Софт Eco Friendly четкица за зубе за осетљиве зубе, десни за одрасле

RSD 51.20

Сума
Доступан

РОИАЛ WARRANT - бренд четке са традицијом 243 година, Кент има Краљевски налог, прихватање британске краљевске породице.НЕГА МЕКОМ ГЛЕЂИ И ДЕСНИ - конвенционални и компактне главе са веома меком микро-бристлед чисте десни.Четкице за зубе Kent Роиал ефикасно чисте тешко доступних места.УДОБАН ГРИП - паддинг за палца и кажипрста руке обезбеђују лак контрола приликом прања четкицом.Смањује потребу прекомерног заузимања четкице за зубе да обезбеди меком чишћење.БЕЗБЕДАН И ЕКОЛОШКИ - дршка је направљена од пластике биљна, који временом је уништена приликом одлагања. (Ексклузивну лиценцу дилер британске компаније G. B. Kent & Сонс ПЛЦ). 100% ПАПИР ПАКОВАЊЕ – Ми се трудимо да се смањи количина отпада, и то је разлог зашто сви наши четкице за зубе напусте наша фабрика упакованными у 100% картонске амбалаже, погодан за рециклажу.РОИАЛ WARRANT - бренд четке са традицијом 243 година, Кент има Краљевски налог, прихватање британске краљевске породице.НЕГА МЕКОМ ГЛЕЂИ И ДЕСНИ - конвенционални и компактне главе са веома меком микро-бристлед чисте десни.Четкице за зубе Kent Роиал ефикасно чисте тешко доступних места.УДОБАН ГРИП - паддинг за палца и кажипрста руке обезбеђују лак контрола приликом прања четкицом.Смањује потребу прекомерног заузимања четкице за зубе да обезбеди меком чишћење.БЕЗБЕДАН И ЕКОЛОШКИ - дршка је направљена од пластике биљна, који временом је уништена приликом одлагања. (Ексклузивну лиценцу дилер британске компаније G. B. Kent & Сонс ПЛЦ) 100% ПАПИР ПАКОВАЊЕ – ми се трудимо да се смањи количина отпада, и то је разлог зашто сви наши четкице за зубе напусте наша фабрика упакованными у 100% картонске амбалаже, погодан за рециклажу.

Свойства

Купци такође бирају

Qulable 10 ком. Силиконски Прст,Заштитник прста, Рукави за руке Одличан за лепак/занатство/Sewist/Восак/колофонијумска/Смоле/мед/Лепкова/Пуцање

Заштита од опекотина : више не брините о добијању опекотина или вхеалс током рада на овим пројектима, ка�

RSD 6.39